Bog & idéCaroline Adolphsen & Eva Naur Jensen

Bøger skrevet af Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen

Læs mere om Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen
1 produkter
1 produkter
Arveret
BOEGERTILSTAERKPRIS
ArveretCaroline Adolphsen & Eva Naur Jensen
656,96 DKK
Hæftet
(0)
Arveret

Mere om Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arveret" udgivet af Djøf Forlag - "Familieretshusloven" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Djøf Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensens "Arveret"

Hos Bog & idé er "Arveret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen "Familieretshusloven"

"Familieretshusloven" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Adolphsen & Eva Naur Jensen