Bog & idéCaroline Ahlgren Tøttrup

Bøger skrevet af Caroline Ahlgren Tøttrup

Læs mere om Caroline Ahlgren Tøttrup
1 produkter
1 produkter
Lederens stresshåndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lederens stresshåndbogMichael Martini
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederens stresshåndbog

Mere om Caroline Ahlgren Tøttrup

Caroline Ahlgren Tøttrup har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Ahlgren Tøttrups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tak for feedbacken!" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Lederens stresshåndbog" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dabsk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Caroline Ahlgren Tøttrup

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Caroline Ahlgren Tøttrup hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Caroline Ahlgren Tøttrup bøger i udvalgte formater. Caroline Ahlgren Tøttrup bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tak for feedbacken!" af Caroline Ahlgren Tøttrup

"Tak for feedbacken!" er til salg som ebog. Med "Tak for feedbacken!" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Ahlgren Tøttrups serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Lederens stresshåndbog" af Caroline Ahlgren Tøttrup

Hos Bog & idé er "Lederens stresshåndbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Ahlgren Tøttrups serie "Psykologi på arbejde". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dabsk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Ahlgren Tøttrup