Bog & idéCaroline Bøjesen Schmit-Andersen

Bøger skrevet af Caroline Bøjesen Schmit-Andersen

Læs mere om Caroline Bøjesen Schmit-Andersen
2 produkter
2 produkter
Anna Ancher
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anna AncherCecilie Høgsbro Østergaard
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher
Anna Ancher
Anna AncherCecilie Høgsbro Østerhaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher

Mere om Caroline Bøjesen Schmit-Andersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Caroline Bøjesen Schmit-Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Schmit-Andersen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Caroline Bøjesen Schmit-Andersens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag - "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag

Bøger af Caroline Bøjesen Schmit-Andersen

Du kan købe to bøger af Caroline Bøjesen Schmit-Andersen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Schmit-Andersen kommer bare som hæftet. Bøgerne af Schmit-Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SMK Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Caroline Bøjesen Schmit-Andersens "Anna Ancher"

"Anna Ancher" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Anna Ancher" af Caroline Bøjesen Schmit-Andersen

Det er muligt at købe Caroline Bøjesen Schmit-Andersens "Anna Ancher" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SMK Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Bøjesen Schmit-Andersen