Bog & idéCaroline Elisabeth Fisker

Bøger skrevet af Caroline Elisabeth Fisker

Læs mere om Caroline Elisabeth Fisker
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Caroline Elisabeth Fisker

Der findes forskellige bøger af Caroline Elisabeth Fisker til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Fisker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Caroline Elisabeth Fiskers bøger

Du kan købe to bøger af Caroline Elisabeth Fisker her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Fiskers bøger fås i udvalgte formater. Fiskers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Virkelig.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny Jord 3-4" af Caroline Elisabeth Fisker

"Ny Jord 3-4" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

Caroline Elisabeth Fisker "Ny Jord"

Hos Bog & idé er "Ny Jord" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Elisabeth Fisker