Bog & idéCaroline Heerup

Bøger skrevet af Caroline Heerup

Læs mere om Caroline Heerup
1 produkter
1 produkter
Få overskud i hverdagen
Få overskud i hverdagenCaroline Heerup
299,95 DKK
Paperback
(0)
Få overskud i hverdagen

Mere om Caroline Heerup

Der er forskellige bøger fra Caroline Heerup på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Heerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "O sense" udgivet af Ankerhus - "Modsides" udgivet af Saxo Publish - "Modsides" udgivet af Saxo Publish - "Modsides" udgivet af Saxo Publish - "Arvelighed" udgivet af Books on Demand - "Ladt Alene" udgivet af Books on Demand

Mere om Caroline Heerups bøger

Du kan købe seks bøger af Caroline Heerup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Caroline Heerup fås i udvalgte formater. Bøgerne af Heerup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Caroline Heerups "O sense"

Hos Bog & idé er "O sense" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ankerhus, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Modsides" af Caroline Heerup

Det er muligt at købe Caroline Heerups "Modsides" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Heerup