Bog & idéCaroline Howard Grøn

Bøger skrevet af Caroline Howard Grøn

Læs mere om Caroline Howard Grøn
7 produkter
7 produkter
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektorMatilde Høybye-Mortensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Træning af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træning af ledelseMads Leth Felsager Jakobsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Træning af ledelse
Det nationale råderum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nationale råderumPeter Bjerre Mortensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nationale råderum
Ledelse med omtanke
Ledelse med omtankeCaroline Howard Grøn
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse med omtanke
Offentlig styring
Offentlig styringEva Moll Sørensen
459,95 DKK
Hæftet
(1)
Offentlig styring
Organiseringen af den offentlige sektor
Organiseringen af den offentlige sektorBirgitta Gomez Nielsen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Organiseringen af den offentlige sektor

Mere om Caroline Howard Grøn

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Caroline Howard Grøn. På listen nedenfor finder du de nyeste af Grøns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det nationale råderum" udgivet af Djøf Forlag - "Politologisk årbog" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlig forvaltning " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Politologisk Årbog 2017-2018" udgivet af Gyldendal - "Organiseringen af den offentlige sektor" udgivet af HansReitzels - "Styring og evaluering i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Politologisk årbog 2016-2017" udgivet af Gyldendal - "Organiseringen af den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig styring" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Ledelse med omtanke" udgivet af L&R Business

Mere om Caroline Howard Grøns bøger

Caroline Howard Grøn har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Grøns bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Grøn udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Caroline Howard Grøns "Det nationale råderum"

Hos Bog & idé er "Det nationale råderum" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Caroline Howard Grøn "Politologisk årbog"

"Politologisk årbog" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Howard Grøn