Bog & idéCaroline Jacobsen

Bøger skrevet af Caroline Jacobsen

Læs mere om Caroline Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund

Mere om Caroline Jacobsen

Hvis du søger en bog skrevet af Caroline Jacobsen, finder du et bredt sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundfaglig viden om Profession og samfund" udgivet af Akademisk Forlag - "Sundhed i pædagogisk praksis" udgivet af HansReitzels - "Sundhed i pædagogisk praksis" udgivet af Gyldendal

Mere om Caroline Jacobsens bøger

Caroline Jacobsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Caroline Jacobsen bøger i et udvalg af formater. Jacobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Caroline Jacobsens "Grundfaglig viden om Profession og samfund"

Det er muligt at købe Caroline Jacobsens "Grundfaglig viden om Profession og samfund" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Caroline Jacobsen "Sundhed i pædagogisk praksis"

Hos Bog & idé er "Sundhed i pædagogisk praksis" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Sundhed i pædagogisk praksis" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Jacobsen