Bog & idéCaroline Kreiberg

Bøger skrevet af Caroline Kreiberg

Læs mere om Caroline Kreiberg
2 produkter
2 produkter
MULTI 7
BOEGERTILSTAERKPRIS
MULTI 7Anne Stattau Bisgaard
368,96 DKK
Indbundet
(1)
MULTI 7
MULTI 8
BOEGERTILSTAERKPRIS
MULTI 8Henning Westphael
368,96 DKK
Indbundet
(0)
MULTI 8

Mere om Caroline Kreiberg

Caroline Kreiberg har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Kreibergs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MULTI 7" udgivet af Gyldendal - "MULTI 8" i serien "MULTI 7.-9. klasse" udgivet af Gyldendal

Mere om Caroline Kreibergs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Caroline Kreiberg hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kreiberg som indbundet. Bøgerne af Kreiberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"MULTI 7" af Caroline Kreiberg

Hos Bog & idé er "MULTI 7" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Caroline Kreiberg "MULTI 8"

"MULTI 8" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "MULTI 7.-9. klasse". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Kreiberg