Bog & idéCarolyn Walker

Bøger skrevet af Carolyn Walker

Læs mere om Carolyn Walker
1 produkter
1 produkter
Deadly Harvest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Deadly HarvestCarolyn Walker
134,96 DKK
Bog
(0)
Deadly Harvest

Mere om Carolyn Walker

Carolyn Walker har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Deadly Harvest". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Deadly Harvest" er desuden en del af serien "Cambridge English Readers".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Deadly Harvest" af Carolyn Walker

"Deadly Harvest" er til salg som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Walker, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Walkers serie "Cambridge English Readers". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Walker, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carolyn Walker