Bog & idéCarrie Fountain

Bøger skrevet af Carrie Fountain

Læs mere om Carrie Fountain
1 produkter
1 produkter
Savn mig ikke
Savn mig ikkeCarrie Fountain
99,95 DKK
EBOG
(4)
Savn mig ikke

Mere om Carrie Fountain

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Carrie Fountain, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Fountains seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Savn mig ikke" i serien "Ej serie" udgivet af CarlsenPuls - "Savn mig ikke" udgivet af CarlsenPuls

Bøger skrevet af Carrie Fountain

Du kan købe to bøger af Carrie Fountain her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Carrie Fountain kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Fountain er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: CarlsenPuls.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carrie Fountains "Savn mig ikke"

"Savn mig ikke" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Savn mig ikke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Ej serie". Det er CarlsenPuls, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Carrie Fountain "Savn mig ikke"

"Savn mig ikke" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CarlsenPuls.
Detaljer
Fulde navn:
Carrie Fountain