Bog & idéCarson McCullers

Bøger skrevet af Carson McCullers

Læs mere om Carson McCullers
2 produkter
2 produkter
Hjertet er en ensom vandrer
Hjertet er en ensom vandrerCarson McCullers
139,95 DKK
EBOG
(3)
Hjertet er en ensom vandrer
Hjertet er en ensom vandrer
STREAM
Hjertet er en ensom vandrerCarson McCullers
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Hjertet er en ensom vandrer

Mere om Carson McCullers

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Carson McCullers. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mccullers' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjertet er en ensom vandrer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hjertet er en ensom vandrer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hjertet er en ensom vandrer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hjertet er en ensom vandrer" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Carson McCullers

Carson McCullers har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Carson McCullers bøger i forskellige formater. Bøgerne af Mccullers er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hjertet er en ensom vandrer" af Carson McCullers

"Hjertet er en ensom vandrer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hjertet er en ensom vandrer" af Carson McCullers

"Hjertet er en ensom vandrer" kan købes som lydbog. Når du køber "Hjertet er en ensom vandrer" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carson McCullers