Bog & idéCarsten Bach-Nielsen

Bøger skrevet af Carsten Bach-Nielsen

Læs mere om Carsten Bach-Nielsen
9 produkter
9 produkter
Kirkens historie I-II
Kirkens historie I-IINils Arne Pedersen
699,95 DKK
Indbundet
(1)
Kirkens historie I-II
111 danske kirker som du skal se
111 danske kirker som du skal seCarsten Bach-Nielsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
111 danske kirker som du skal se
Bibelen i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bibelen i DanmarkCarsten Bach-Nielsen
290,46 DKK
Indbundet
(4)
Bibelen i Danmark
P.G. Lindhardt 1910-2010
P.G. Lindhardt 1910-2010Carsten Bach-Nielsen (redaktion)
99,95 DKK
EBOG
(0)
P.G. Lindhardt 1910-2010
Kingo CCC
Kingo CCCCarsten Bach-Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kingo CCC
Kirkehistorie - folkesag og skolefag
Kirkehistorie - folkesag og skolefagCarsten Bach-Nielsen
119,95 DKK
EBOG
(1)
Kirkehistorie - folkesag og skolefag
Kirkehistorie - folkesag og skolesag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirkehistorie - folkesag og skolesagCarsten Bach-Nielsen
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Kirkehistorie - folkesag og skolesag
Hvorfor holder vi reformationsjubilæum?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvorfor holder vi reformationsjubilæum?Carsten Bach-Nielsen
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Hvorfor holder vi reformationsjubilæum?
Fra jubelfest til kulturår
Fra jubelfest til kulturårCarsten Bach-Nielsen
399,95 DKK
Indbundet
(3)
Fra jubelfest til kulturår

Mere om Carsten Bach-Nielsen

Carsten Bach-Nielsen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bach-Nielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirkehistoriske Samlinger 2021" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Vestindiske spor" udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Kirkehistoriske Samlinger 2020" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Bibelen i Danmark" udgivet af bibelselskabet - "Julekirken på Årø" udgivet af Beringske Forlag - "Hvorfor holder vi reformationsjubilæum?" i serien "Reformationsserien" udgivet af Eksistensen - "Hvorfor holder vi reformationsjubilæum?" i serien "Reformationsserien" udgivet af Eksistensen - "Kingo CCC" udgivet af Eksistensen - "Fra jubelfest til kulturår" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "P.G. Lindhardt 1910-2010" udgivet af Forlaget Anis - "Fra jubelfest til kulturår" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kirkens historie I-II" udgivet af Gyldendal - "P. G. Lindhardt 1910-2010" udgivet af Forlaget Anis - "Sømanden og døden" udgivet af Hikuin - "Kirken mellem magterne" udgivet af Anis

Bøger af Carsten Bach-Nielsen

Carsten Bach-Nielsen har 15 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bach-Nielsens bøger fås i flere forskellige formater. Carsten Bach-Nielsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kirkehistoriske Samlinger 2021" af Carsten Bach-Nielsen

Det er muligt at købe Carsten Bach-Nielsens "Kirkehistoriske Samlinger 2021" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Vestindiske spor" af Carsten Bach-Nielsen

Hos Bog & idé er "Vestindiske spor" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Syddansk universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Bach-Nielsen