Bog & idéCarsten Bogh Juhl

Bøger skrevet af Carsten Bogh Juhl

Læs mere om Carsten Bogh Juhl
4 produkter
4 produkter
Klinisk forskningsmetode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk forskningsmetodeJens Lauritsen
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk forskningsmetode
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsningJane Andreasen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Den sundhedsvidenskabelige opgave
Den sundhedsvidenskabelige opgaveMarianne Lindahl
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Den sundhedsvidenskabelige opgave

Mere om Carsten Bogh Juhl

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Carsten Bogh Juhl. På listen nedenfor ser du de nyeste af Juhls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sundhedsvidenskabelige opgave" udgivet af Munksgaard - "Den sundhedsvidenskabelige opgave" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i fysioterapi " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Gyldendal - "Den sundhedsvidenskabelige opgave" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Mere om Carsten Bogh Juhls bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Carsten Bogh Juhl hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Carsten Bogh Juhl kommer i forskellige formater. Carsten Bogh Juhl bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den sundhedsvidenskabelige opgave" af Carsten Bogh Juhl

Hos Bog & idé er "Den sundhedsvidenskabelige opgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Carsten Bogh Juhl "Den sundhedsvidenskabelige opgave"

Det er muligt at købe Carsten Bogh Juhls "Den sundhedsvidenskabelige opgave" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Bogh Juhl