Bog & idéCarsten Clante

Bøger skrevet af Carsten Clante

Læs mere om Carsten Clante
6 produkter
6 produkter
Når krigen er forbi
STREAM
Når krigen er forbiCarsten Clante
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Når krigen er forbi
Bag skærmen
Bag skærmenCarsten Clante
99,95 DKK
EBOG
(0)
Bag skærmen
Når krigen er forbi
Når krigen er forbiCarsten Clante
99,95 DKK
EBOG
(0)
Når krigen er forbi
Rent bord
STREAM
Rent bordCarsten Clante
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Rent bord
Klassen
KlassenCarsten Clante
69,00 DKK
e-bog
(0)
Klassen
Rent bord
Rent bordCarsten Clante
99,00 DKK
e-bog
(0)
Rent bord

Mere om Carsten Clante

Der findes forskellige bøger fra Carsten Clante tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Clantes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når krigen er forbi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rent bord" udgivet af Saga - "Klassen" udgivet af Saga - "Når krigen er forbi" udgivet af Saga - "Bag skærmen" udgivet af Saga - "Når krigen er forbi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Klassen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bag skærmen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rent bord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rent bord" udgivet af Audioteket - "Rent bord" udgivet af Sohn

Bøger af Carsten Clante

Du kan købe 11 bøger af Carsten Clante her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Carsten Clante kommer i forskellige formater. Clantes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Når krigen er forbi" af Carsten Clante

Det er muligt at købe Carsten Clantes "Når krigen er forbi" som lydbog. Carsten Clantes "Når krigen er forbi" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Rent bord" af Carsten Clante

Hos Bog & idé er "Rent bord" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Clante