Bog & idéCarsten Fog Hansen

Bøger skrevet af Carsten Fog Hansen

Læs mere om Carsten Fog Hansen
3 produkter
3 produkter
Mere økonomi for pengene
Mere økonomi for pengeneGustav Juul
139,95 DKK
EBOG
(0)
Mere økonomi for pengene
Lars Elstrup - fra indersiden
Lars Elstrup - fra indersidenCarsten Fog Hansen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Lars Elstrup - fra indersiden
Klar tale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klar taleCarsten Fog Hansen
186,96 DKK
Indbundet
(0)
Klar tale

Mere om Carsten Fog Hansen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Carsten Fog Hansen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lars Elstrup" udgivet af Informations Forlag - "Klar tale" udgivet af Gyldendal - "Lars Elstrup - fra indersiden" udgivet af Information

Bøger af Carsten Fog Hansen

Carsten Fog Hansen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Carsten Fog Hansen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Fog Hansens "Lars Elstrup"

Hos Bog & idé er "Lars Elstrup" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

"Klar tale" af Carsten Fog Hansen

"Klar tale" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Fog Hansen