Bog & idéCarsten Hansen

Bøger skrevet af Carsten Hansen

Læs mere om Carsten Hansen
2 produkter
2 produkter
Akvarellen
AkvarellenCarsten Hansen
59,95 DKK
EBOG
(1)
Akvarellen
Når du ser ned i en afgrund
Når du ser ned i en afgrundCarsten Hansen
99,95 DKK
PDF
(0)
Når du ser ned i en afgrund

Mere om Carsten Hansen

Der er flere bøger af Carsten Hansen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akvarellen" udgivet af Saxo Publish - "Akvarellen" udgivet af Saxo Publish - "Når du ser ned i en afgrund" udgivet af Saxo Publish - "Den endelige løsning" udgivet af mellemgård - "Når du ser ned i en afgrund" udgivet af Saxo Publish - "Den endelige løsning" udgivet af Mellemgaard

Mere om Carsten Hansens bøger

Carsten Hansen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hansens bøger kommer i samtlige formater. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carsten Hansens "Akvarellen"

Det er muligt at købe Carsten Hansens "Akvarellen" som ebog. Med "Akvarellen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Akvarellen" af Carsten Hansen

Hos Bog & idé er "Akvarellen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Hansen