Bog & idéCarsten Jansson

Bøger skrevet af Carsten Jansson

Læs mere om Carsten Jansson
2 produkter
2 produkter
Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning
Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængningCarsten Jansson
39,95 DKK
EBOG
(0)
Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning
Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner
Røveri med et udbytte på 42 millioner kronerCarsten Jansson
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner

Mere om Carsten Jansson

Carsten Jansson har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Jansson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Carsten Jansson

Der er to tilgængelige udgivelser af Carsten Jansson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Janssons bøger som e-bog. Bøgerne af Jansson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carsten Janssons "Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner"

"Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner" er til salg som e-bog. Med "Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Janssons serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning" af Carsten Jansson

Det er muligt at købe Carsten Janssons "Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning" som e-bog. Hvis du køber "Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Janssons serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Jansson