Bog & idéCarsten Kaag

Bøger skrevet af Carsten Kaag

Læs mere om Carsten Kaag
5 produkter
5 produkter
61 ord om dagen
61 ord om dagenCarsten Kaag
249,95 DKK
Hæftet
(0)
61 ord om dagen
Magnus
MagnusCarsten Kaag
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Magnus
61 ord om dagen #2
61 ord om dagen #2Carsten Kaag
249,95 DKK
Hæftet
(0)
61 ord om dagen #2
Sandheden Divideret Med Syv Milliarder
Sandheden Divideret Med Syv MilliarderCarsten Kaag
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Sandheden Divideret Med Syv Milliarder
Helmuth
HelmuthCarsten Kaag
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Helmuth

Mere om Carsten Kaag

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Carsten Kaag. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kaag.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheden Divideret Med Syv Milliarder" udgivet af Carlstad Publishing - "Magnus" udgivet af Carlstad Publishing - "Magnus" udgivet af People'sPress

Mere om Carsten Kaags bøger

Carsten Kaag har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kaags bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Kaag er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Kaags "Sandheden Divideret Med Syv Milliarder"

"Sandheden Divideret Med Syv Milliarder" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Carlstad Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Magnus" af Carsten Kaag

Hos Bog & idé er "Magnus" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Carlstad Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Kaag