Bog & idéCarsten Reidies Bjarkam

Bøger skrevet af Carsten Reidies Bjarkam

Læs mere om Carsten Reidies Bjarkam
5 produkter
5 produkter
Kirurgi, 3. udgave
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1399,95 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Neuroanatomi
NeuroanatomiCarsten Reidies Bjarkam
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Neuroanatomi
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
342,95 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Fysiologi og anatomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fysiologi og anatomiPeter Thybo
720,95 DKK
Hæftet
(0)
Fysiologi og anatomi

Mere om Carsten Reidies Bjarkam

Hvis du leder efter en bog af Carsten Reidies Bjarkam, tilbyder vi et stort udbud online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bjarkams seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Neuroanatomi" udgivet af Munksgaard - "Neuroanatomi" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal - "Fysiologi og anatomi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Carsten Reidies Bjarkam

Du kan købe fem bøger af Carsten Reidies Bjarkam her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bjarkams bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Bjarkam er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Reidies Bjarkams "Kirurgi, 3. udgave"

Det er muligt at købe Carsten Reidies Bjarkams "Kirurgi, 3. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Neuroanatomi" af Carsten Reidies Bjarkam

Det er muligt at købe Carsten Reidies Bjarkams "Neuroanatomi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Reidies Bjarkam