Bog & idéCarsten Rohde og Jeanette Willert

Bøger skrevet af Carsten Rohde og Jeanette Willert

Læs mere om Carsten Rohde og Jeanette Willert
2 produkter
2 produkter
Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab
Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskabMichael Andersen
379,95 DKK
Paperback
(0)
Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab
Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskabMichael Andersen
232,36 DKK
Hæftet
(0)
Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab

Mere om Carsten Rohde og Jeanette Willert

Der findes forskellige bøger skrevet af Carsten Rohde og Jeanette Willert til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Willert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur

Carsten Rohde og Jeanette Willerts bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Carsten Rohde og Jeanette Willert hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Willerts bøger fås i flere formater. Willerts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" af Carsten Rohde og Jeanette Willert

"Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" af Carsten Rohde og Jeanette Willert

"Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Rohde og Jeanette Willert