Bog & idéCarsten Rohde

Bøger skrevet af Carsten Rohde

Læs mere om Carsten Rohde
1 produkter
1 produkter
Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyringJytte Grambo Larsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring

Mere om Carsten Rohde

Carsten Rohde har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rohdes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Løsningsbilag til med løsninger til bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til indføring i bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Løsninger og løsningsbilag" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Djøf Forlag - "Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Djøf Forlag - "Virksomhedens økonomistyring" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Løsninger og løsningsbilag til opgavesamling" udgivet af Samfundslitteratur - "Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Carsten Rohdes bøger

Carsten Rohde har 19 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Carsten Rohde kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Rohde er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Rohdes "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab"

Det er muligt at købe Carsten Rohdes "Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" af Carsten Rohde

"Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Rohde