Bog & idéCarsten Schade Larsen

Bøger skrevet af Carsten Schade Larsen

Læs mere om Carsten Schade Larsen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Carsten Schade Larsen

Der findes en del bøger fra Carsten Schade Larsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Mere om Carsten Schade Larsens bøger

Carsten Schade Larsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Larsens bøger kommer i et udvalg af formater. Larsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Schade Larsens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Det er muligt at købe Carsten Schade Larsens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Carsten Schade Larsen. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Carsten Schade Larsen

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Schade Larsen