Bog & idéCarsten Schou

Bøger skrevet af Carsten Schou

Læs mere om Carsten Schou
2 produkter
2 produkter
Samfundet i pædagogisk arbejde
Samfundet i pædagogisk arbejdeCarsten Pedersen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundet i pædagogisk arbejde
Fællesskab i forskellighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fællesskab i forskellighedCarsten Schou
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Fællesskab i forskellighed

Mere om Carsten Schou

Der findes mange bøger af Carsten Schou tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Schou.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundet i pædagogisk arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Fællesskab i forskellighed" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Carsten Schou

Carsten Schou har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Carsten Schou bøger i forskellige formater. Schous bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Akademisk Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carsten Schous "Samfundet i pædagogisk arbejde"

"Samfundet i pædagogisk arbejde" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Carsten Schou "Fællesskab i forskellighed"

Hos Bog & idé er "Fællesskab i forskellighed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Schou