Bog & idéCarsten Staur

Bøger skrevet af Carsten Staur

Læs mere om Carsten Staur
3 produkter
3 produkter
Den globale udfordring
Den globale udfordringCarsten Staur
479,95 DKK
EBOG
(0)
Den globale udfordring
Skilleveje
SkillevejeCarsten Staur
189,95 DKK
EBOG
(6)
Skilleveje
Skilleveje
STREAM
SkillevejeCarsten Staur
189,95 DKK
Lydbog
(6)
Skilleveje

Mere om Carsten Staur

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Carsten Staur, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Staurs bogudgivelser.
Bøgerne fra Carsten Staur tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skilleveje" udgivet af Gads Forlag - "Skilleveje" udgivet af Gads Forlag - "Skilleveje" udgivet af Gads Forlag - "Den globale udfordring" i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Shared Responsibility" udgivet af Djøf Publishing - "Den globale udfordring" i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Verden i forandring. Temaartikler om FN og FN-reformer" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Carsten Staur

Du kan finde syv bøger af Carsten Staur her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Carsten Staur bøger i udvalgte formater. Staur har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skilleveje" af Carsten Staur

Hos Bog & idé er "Skilleveje" tilgængelig som lydbog. Med Carsten Staurs "Skilleveje" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

"Skilleveje" af Carsten Staur

"Skilleveje" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Skilleveje" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Staur