Bog & idéCarsten Strøby Jensen

Bøger skrevet af Carsten Strøby Jensen

Læs mere om Carsten Strøby Jensen
4 produkter
4 produkter
Sociale forskelle og social stratifikation
Sociale forskelle og social stratifikationCarsten Strøby Jensen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociale forskelle og social stratifikation
Arbejdsmarkedsrelationer i Danmark.
Arbejdsmarkedsrelationer i Danmark.Carsten Strøby Jensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsmarkedsrelationer i Danmark.
Industrial relations in Denmark
Industrial Relations in DenmarkCarsten Strøby Jensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Industrial Relations in Denmark
Industrial relations in Denmark
Industrial relations in DenmarkCarsten Strøby Jensen
360,95 DKK
PDF
(0)
Industrial relations in Denmark

Mere om Carsten Strøby Jensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Carsten Strøby Jensen, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Strøby Jensens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Carsten Strøby Jensens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdsmarkedsrelationer i Danmark." udgivet af DJØF - "Industrial relations in Denmark" udgivet af DJØF Publishing - "Sociale forskelle og social stratifikation " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Dansk diplomati" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Industrial Relations in Denmark" udgivet af DJØF Publishing - "Globaliseringens udfordringer" udgivet af Gyldendal

Mere om Carsten Strøby Jensens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Carsten Strøby Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Strøby Jensens bøger fås i et udvalg af formater. Strøby Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arbejdsmarkedsrelationer i Danmark." af Carsten Strøby Jensen

Hos Bog & idé er "Arbejdsmarkedsrelationer i Danmark." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Industrial relations in Denmark" af Carsten Strøby Jensen

"Industrial relations in Denmark" er tilgængelig online som pdf. Endnu en af Carsten Strøby Jensen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Strøby Jensen