Bog & idéCasper Børge Nielsen

Bøger skrevet af Casper Børge Nielsen

Læs mere om Casper Børge Nielsen
2 produkter
2 produkter
Testpilot
STREAM
TestpilotCasper Børge Nielsen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Testpilot
Testpilot
TestpilotCasper Børge Nielsen
169,95 DKK
EBOG
(1)
Testpilot

Mere om Casper Børge Nielsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Casper Børge Nielsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Testpilot" udgivet af People'sPress - "Testpilot" udgivet af People's - "Testpilot" udgivet af People's - "Testpilot" udgivet af People'sPress

Casper Børge Nielsens bøger

Casper Børge Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Casper Børge Nielsen kan købes i flere forskellige formater. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Testpilot" af Casper Børge Nielsen

Hos Bog & idé er "Testpilot" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Testpilot" af Casper Børge Nielsen

"Testpilot" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Testpilot" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er People's, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Børge Nielsen