Bog & idéCasper Hvemon

Bøger skrevet af Casper Hvemon

Læs mere om Casper Hvemon
1 produkter
1 produkter
Fundamentalisten
STREAM
FundamentalistenCasper Hvemon
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Fundamentalisten

Mere om Casper Hvemon

Casper Hvemon har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Hvemons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forårsbørn" udgivet af Historia - "Fundamentalisten - bag om mennesket" udgivet af Mellemgaard - "Fundamentalisten" udgivet af Audioteket

Casper Hvemons bøger

Du kan bestille tre bøger af Casper Hvemon her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Casper Hvemon bøger i flere formater. Bøgerne af Hvemon er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forårsbørn" af Casper Hvemon

Hos Bog & idé er "Forårsbørn" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Historia , der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fundamentalisten - bag om mennesket" af Casper Hvemon

"Fundamentalisten - bag om mennesket" er til salg som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Fundamentalisten - bag om mennesket" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Hvemon