Bog & idéCasper Kruse

Bøger skrevet af Casper Kruse

Læs mere om Casper Kruse
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Casper Kruse

Hvis du er på jagt efter en bog fra Casper Kruse, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kruse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Casper Kruses bøger

Casper Kruse har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Casper Kruse bøger i forskellige formater. Kruses bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Praxis Forlag A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tandklinikassistent - hovedforløb" af Casper Kruse

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kruse, kan du godt glæde dig. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Casper Kruse "Tandklinikassistent Hovedforløb"

Hos Bog & idé er "Tandklinikassistent Hovedforløb" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Kruse