Bog & idéCatalina Peña-Guillén

Bøger skrevet af Catalina Peña-Guillén

Læs mere om Catalina Peña-Guillén
2 produkter
2 produkter
Det glemte eksperiment
Det glemte eksperimentJesper Sørensen
139,95 DKK
Hæftet
(3)
Det glemte eksperiment
Det glemte eksperiment
Det glemte eksperimentCatalina Peña-Guillén
79,95 DKK
EBOG
(3)
Det glemte eksperiment

Mere om Catalina Peña-Guillén

Catalina Peña-Guillén har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Peña-Guilléns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det glemte eksperiment" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Det glemte eksperiment" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Mere om Catalina Peña-Guilléns bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Catalina Peña-Guillén hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Catalina Peña-Guillén kommer i flere forskellige formater. Peña-Guilléns bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Rosenkilde & Bahnhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det glemte eksperiment" af Catalina Peña-Guillén

"Det glemte eksperiment" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Catalina Peña-Guillén "Det glemte eksperiment"

Hos Bog & idé er "Det glemte eksperiment" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Det glemte eksperiment" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Catalina Peña-Guillén