Bog & idéCatharina Juul Kristensen

Bøger skrevet af Catharina Juul Kristensen

Læs mere om Catharina Juul Kristensen
3 produkter
3 produkter
Forskning med børn og unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning med børn og ungeMia Glendøs
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning med børn og unge
Social innovation og socialt entreprenørskab
Social innovation og socialt entreprenørskabCatharina Juul Kristensen
35,95 DKK
EBOG
(0)
Social innovation og socialt entreprenørskab
Innovation og entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation og entreprenørskabJesper Piihl
278,96 DKK
Indbundet
(0)
Innovation og entreprenørskab

Mere om Catharina Juul Kristensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Catharina Juul Kristensen. På listen nedenfor ser du Juul Kristensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning med børn og unge" udgivet af Gyldendal - "Metoder i samfundsvidenskaberne" udgivet af Samfundslitteratur - "Metoder i samfundsvidenskaberne" udgivet af Samfundslitteratur - "INNOVATION" udgivet af HansReitzels - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Social innovation og socialt entreprenørskab" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Metoder i samfundsvidenskaberne" udgivet af Samfundslitteratur - "Innovation og entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "INNOVATION" udgivet af Gyldendal - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Catharina Juul Kristensens bøger

Catharina Juul Kristensen har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Catharina Juul Kristensen bøger i flere formater. Catharina Juul Kristensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forskning med børn og unge" af Catharina Juul Kristensen

"Forskning med børn og unge" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Metoder i samfundsvidenskaberne" af Catharina Juul Kristensen

Det er muligt at købe Catharina Juul Kristensens "Metoder i samfundsvidenskaberne" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Catharina Juul Kristensen