Bog & idéCathrine Hasse

Bøger skrevet af Cathrine Hasse

11 produkter
11 produkter
Kulturanalyse i organisationer
Kulturanalyse i organisationerCathrine Hasse
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Kulturanalyse i organisationer
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
295,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Kulturpsykologi
KulturpsykologiCathrine Hasse
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Kulturpsykologi
Ind i verden
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
351,96 DKK
Hæftet
(0)
Ind i verden
Teknologi i sundhedspraksis
Teknologi i sundhedspraksisPeter Danholt
263,96 DKK
Hæftet
(0)
Teknologi i sundhedspraksis
Læringsteori og didaktik
Læringsteori og didaktikCathrine Hasse
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Læringsteori og didaktik
Teknologiforståelse
TeknologiforståelseCathrine Hasse
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Teknologiforståelse
Kultur i bevægelse
Kultur i bevægelseCathrine Hasse
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kultur i bevægelse
TEKU-modellen
TEKU-modellenCathrine Hasse
229,95 DKK
Hæftet
(0)
TEKU-modellen
Forskningens maskinrum
Forskningens maskinrumCathrine Hasse
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningens maskinrum
Learning bodies
Learning bodiesTheressa Schlhab
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Learning bodies

Mere om Cathrine Hasse

Der er mange bøger fra Cathrine Hasse på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Hasse.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Cathrine Hasses bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "TEKU-modellen – Teknologiforståelse i professionerne" udgivet af U Press - "Ind i verden" udgivet af - - "Forskningens maskinrum" udgivet af U Press - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Kulturanalyse i organisationer" udgivet af Samfundslitteratur - "Learning Bodies" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Learning Bodies" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Kultur i bevægelse" udgivet af Samfundslitteratur - "TEKU-modellen" udgivet af U Press - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal - "Teknologiforståelse" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kulturanalyse i organisationer" udgivet af Samfundslitteratur - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Kulturpsykologi" udgivet af Frydenlund

Mere om Cathrine Hasses bøger

Du kan finde 15 bøger af Cathrine Hasse her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Hasses bøger kommer i flere forskellige formater. Cathrine Hasse bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"TEKU-modellen – Teknologiforståelse i professionerne" af Cathrine Hasse

"TEKU-modellen – Teknologiforståelse i professionerne" er til salg som ebog. "TEKU-modellen – Teknologiforståelse i professionerne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Cathrine Hasse "Ind i verden"

"Ind i verden" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er -, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cathrine Hasse