Bog & idéCathy Hapka

Bøger skrevet af Cathy Hapka

Læs mere om Cathy Hapka
1 produkter
1 produkter
Glædelig jul, Peter Pedal
Glædelig jul, Peter PedalH. A. Rey
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Glædelig jul, Peter Pedal

Mere om Cathy Hapka

Der findes mange bøger fra Cathy Hapka på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hapka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sofia den første" i serien "Magisk historie¤Disney junior" udgivet af Parragon - "Glædelig jul, Peter Pedal" udgivet af CARLSEN

Bøger af Cathy Hapka

Du kan købe to bøger af Cathy Hapka her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Hapkas bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Hapka er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cathy Hapkas "Sofia den første"

Det er muligt at købe Cathy Hapkas "Sofia den første" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er en del af serien "Magisk historie¤Disney junior". Det er Parragon, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Cathy Hapka "Glædelig jul, Peter Pedal"

"Glædelig jul, Peter Pedal" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cathy Hapka