Bog & idéCecil Bojsen Haarder

Bøger skrevet af Cecil Bojsen Haarder

Læs mere om Cecil Bojsen Haarder
1 produkter
1 produkter
Erindringens arkiv
Erindringens arkivCecil Bojsen Haarder
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Erindringens arkiv

Mere om Cecil Bojsen Haarder

Der er en del bøger skrevet af Cecil Bojsen Haarder på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Haarder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erindringens arkiv" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "For øjeblikket 2" i serien "For øjeblikket" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger skrevet af Cecil Bojsen Haarder

Der er to tilgængelige bøger af Cecil Bojsen Haarder hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Cecil Bojsen Haarder bøger i flere formater. Haarders bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erindringens arkiv" af Cecil Bojsen Haarder

"Erindringens arkiv" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"For øjeblikket 2" af Cecil Bojsen Haarder

Dette er en også en skøn bog fra Haarder, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "For øjeblikket". Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cecil Bojsen Haarder