Bog & idéCecilia Lindqvist

Bøger skrevet af Cecilia Lindqvist

Læs mere om Cecilia Lindqvist
1 produkter
1 produkter
En annan värld
En annan världCecilia Lindqvist
419,95 DKK
INDBUNDET
(0)
En annan värld

Mere om Cecilia Lindqvist

Der er bare én bog af Cecilia Lindqvist tilgængelig hos Bog & idé. Det er "En annan värld". Den er udgivet af Albert Bonniers förlag på svensk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cecilia Lindqvists "En annan värld"

Hos Bog & idé er "En annan värld" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Albert Bonniers förlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Cecilia Lindqvist skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilia Lindqvist