Bog & idéCecilie Bødker

Bøger skrevet af Cecilie Bødker

Læs mere om Cecilie Bødker
4 produkter
4 produkter
Løvinden
BOEGERTILSTAERKPRIS
LøvindenCecilie Bødker
124,46 DKK
Indbundet
(4)
Løvinden
Løvinden
Løvinden Cecilie Bødker
59,95 DKK
EBOG
(4)
Løvinden
Sortsyge
BOEGERTILSTAERKPRIS
SortsygeCecilie Bødker
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Sortsyge
Sortsyge
SortsygeCecilie Bødker
139,95 DKK
EBOG
(4)
Sortsyge

Mere om Cecilie Bødker

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Cecilie Bødker. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bødker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sortsyge" udgivet af Vild Maskine - "Sortsyge" udgivet af Vild Maskine - "Løvinden " udgivet af Forlaget Evig - "Løvinden" udgivet af Forlaget Evig

Mere om Cecilie Bødkers bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Cecilie Bødker hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Cecilie Bødker bøger i forskellige formater. Bødkers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cecilie Bødkers "Sortsyge"

Det er muligt at købe Cecilie Bødkers "Sortsyge" som ebog. Med "Sortsyge" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sortsyge" af Cecilie Bødker

Det er muligt at købe Cecilie Bødkers "Sortsyge" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Bødker