Bog & idéCecilie Dyrkorn Fodstad

Bøger skrevet af Cecilie Dyrkorn Fodstad

Læs mere om Cecilie Dyrkorn Fodstad
1 produkter
1 produkter
Språklæring det siste året i barnehagen
Språklæring det siste året i barnehagenIngvild Alfheim
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklæring det siste året i barnehagen

Mere om Cecilie Dyrkorn Fodstad

Cecilie Dyrkorn Fodstad har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Språklæring det siste året i barnehagen". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cecilie Dyrkorn Fodstads "Språklæring det siste året i barnehagen"

Hos Bog & idé er "Språklæring det siste året i barnehagen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Fodstad, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Dyrkorn Fodstad