Bog & idéCecilie Eriksen

Bøger skrevet af Cecilie Eriksen

Læs mere om Cecilie Eriksen
6 produkter
6 produkter
Ulydighed & etisk dynamik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ulydighed & etisk dynamikCecilie Eriksen
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Ulydighed & etisk dynamik
Selvrealisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelvrealiseringSvend Brinkmann
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Selvrealisering
Medarbejder eller modarbejder
Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdslivCecilie Eriksen
19,95 DKK
EBOG
(0)
Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv
Det meningsfulde arbejdsliv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det meningsfulde arbejdslivCecilie Eriksen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Det meningsfulde arbejdsliv
Det meningsfulde arbejdsliv
Det meningsfulde arbejdslivSteen Hildebrandt et al.
123,95 DKK
EBOG
(0)
Det meningsfulde arbejdsliv
Umyndiggørelse
UmyndiggørelseCecilie Eriksen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Umyndiggørelse

Mere om Cecilie Eriksen

Der er en del bøger skrevet af Cecilie Eriksen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Eriksens bøger.
Bøgerne fra Cecilie Eriksen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kunstig intelligens og etik" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Fællesskabets grobund" udgivet af Klim - "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Umyndiggørelse" i serien "Moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Umyndiggørelse" udgivet af Klim - "Law and legitimacy" udgivet af DJØF - "Ulydighed & etisk dynamik" udgivet af Klim - "Det meningsfulde arbejdsliv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Selvrealisering" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Cecilie Eriksen

Cecilie Eriksen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Eriksens bøger kommer i et udvalg af formater. Cecilie Eriksen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cecilie Eriksens "Kunstig intelligens og etik"

"Kunstig intelligens og etik" findes på den digitale boghylde som ebog. "Kunstig intelligens og etik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Eriksens serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Fællesskabets grobund" af Cecilie Eriksen

"Fællesskabets grobund" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Eriksen