Bog & idéCecilie Grønlund

Bøger skrevet af Cecilie Grønlund

Læs mere om Cecilie Grønlund
5 produkter
5 produkter
Dromedaren - syv noveller om én fest
Dromedaren - syv noveller om én festStine Askov
229,95 DKK
Hæftet
(4)
Dromedaren - syv noveller om én fest
Døgnåben
DøgnåbenCecilie Grønlund
199,95 DKK
Hæftet
(8)
Døgnåben
Døgnåben
DøgnåbenCecilie Grønlund
79,95 DKK
EBOG
(7)
Døgnåben
Døgnåben
STREAM
DøgnåbenCecilie Grønlund
79,95 DKK
Lydbog
(7)
Døgnåben
Jeg kunne flå noget levende
Jeg kunne flå noget levendeCecilie Grønlund
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Jeg kunne flå noget levende

Mere om Cecilie Grønlund

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Cecilie Grønlund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Grønlunds nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døgnåben" udgivet af Gyldendal - "Døgnåben" udgivet af Gyldendal - "Døgnåben" udgivet af Gyldendal

Mere om Cecilie Grønlunds bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Cecilie Grønlund hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Cecilie Grønlund kommer i et udvalg af formater. Grønlunds bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Døgnåben" af Cecilie Grønlund

Hos Bog & idé er "Døgnåben" tilgængelig som ebog. Med "Døgnåben" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Cecilie Grønlund "Døgnåben"

Det er muligt at købe Cecilie Grønlunds "Døgnåben" som lydbog. Når du køber "Døgnåben" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Grønlund