Bog & idéCecilie Jávo

Bøger skrevet af Cecilie Jávo

Læs mere om Cecilie Jávo
1 produkter
1 produkter
Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer ;: transkulturell forståelse, veiledning og behandling
Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer ;: transkulturell forståelse, veiledning og behandlingCecilie Jávo
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer ;: transkulturell forståelse, veiledning og behandling

Mere om Cecilie Jávo

Der er blot én bog af Cecilie Jávo tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer ;: transkulturell forståelse, veiledning og behandling". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cecilie Jávos "Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer ;: transkulturell forståelse, veiledning og behandling"

Det er muligt at købe Cecilie Jávos "Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer ;: transkulturell forståelse, veiledning og behandling" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra Jávo, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Jávo