Bog & idéCecilie K. Moesby-Jensen

Bøger skrevet af Cecilie K. Moesby-Jensen

Læs mere om Cecilie K. Moesby-Jensen
4 produkter
4 produkter
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Social læring i arbejdslivet
Social læring i arbejdslivetCecilie Moesby-Jensen
259,95 DKK
Bog
(0)
Social læring i arbejdslivet
Diagnoser i myndighedsarbejde
Diagnoser i myndighedsarbejdeCecilie K. Moesby-Jensen
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Diagnoser i myndighedsarbejde
Praksisnær forskning i socialt arbejde
Praksisnær forskning i socialt arbejdeCecilie K. Moesby-Jensen
549,95 DKK
EBOG
(0)
Praksisnær forskning i socialt arbejde

Mere om Cecilie K. Moesby-Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Cecilie K. Moesby-Jensen. På listen nedenfor finder du Moesby-Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praksisnær forskning i socialt arbejde" udgivet af Frydenlund - "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Diagnoser i myndighedsarbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Social læring i arbejdslivet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Cecilie K. Moesby-Jensen

Der er fire tilgængelige bøger af Cecilie K. Moesby-Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Moesby-Jensens bøger kommer i udvalgte formater. Moesby-Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Praksisnær forskning i socialt arbejde" af Cecilie K. Moesby-Jensen

Hos Bog & idé er "Praksisnær forskning i socialt arbejde" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Inklusion og eksklusion - en grundbog" af Cecilie K. Moesby-Jensen

"Inklusion og eksklusion - en grundbog" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie K. Moesby-Jensen