Bog & idéCecilie Overbye

Bøger skrevet af Cecilie Overbye

3 produkter
3 produkter
Jens Petersens forlængede forår
Jens Petersens forlængede forårCecilie Overbye
129,95 DKK
Hæftet
(3)
Jens Petersens forlængede forår
Indefra
IndefraCecilie Overbye
119,95 DKK
e-bog
(0)
Indefra
Diskarma
DiskarmaCecilie Overbye
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Diskarma

Mere om Cecilie Overbye

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Cecilie Overbye. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Overbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jens Petersens forlængede forår" udgivet af Brændpunkt - "Indefra" udgivet af mellemgaard - "Indefra" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Cecilie Overbye

Cecilie Overbye har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Overbyes bøger fås i et udvalg af formater. Overbyes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Cecilie Overbyes "Jens Petersens forlængede forår"

Det er muligt at købe Cecilie Overbyes "Jens Petersens forlængede forår" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.

"Indefra" af Cecilie Overbye

"Indefra" er tilgængelig online som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Indefra" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Overbye