Bog & idéCecilie Sonne

Bøger skrevet af Cecilie Sonne

Læs mere om Cecilie Sonne
4 produkter
4 produkter
U-vending
BOEGERTILSTAERKPRIS
U-vendingCecilie Sonne
170,96 DKK
Hæftet
(1)
U-vending
Opturen
BOEGERTILSTAERKPRIS
OpturenCecilie Sonne
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Opturen
Opturen
Opturen Cecilie Sonne
129,95 DKK
EBOG
(0)
Opturen
U-VENDING - En fortælling om livet
STREAM
U-VENDING - En fortælling om livetCecilie Sonne
129,95 DKK
Lydbog
(0)
U-VENDING - En fortælling om livet

Mere om Cecilie Sonne

Cecilie Sonne har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "U-vending". Den er udgivet af Forlaget mellemgaard på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"U-vending" af Cecilie Sonne

"U-vending" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sonne, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Sonne