Bog & idéCélia Houdart

Bøger skrevet af Célia Houdart

Læs mere om Célia Houdart
4 produkter
4 produkter
Villa E.1027
BOEGERTILSTAERKPRIS
Villa E.1027Célia Houdart
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Villa E.1027
Franske stemmer - Captations littéraires
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franske stemmer - Captations littérairesChristian Prigent
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Franske stemmer - Captations littéraires
Carrara
BOEGERTILSTAERKPRIS
CarraraCélia Houdart
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Carrara
Med dæmpet stemme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med dæmpet stemmeCélia Houdart
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Med dæmpet stemme

Mere om Célia Houdart

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Célia Houdart. På listen nedenfor finder du de nyeste af Houdarts bogudgivelser.
Bøgerne fra Célia Houdart findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Villa E.1027" udgivet af Forlaget Etcetera - "Franske stemmer - Captations littéraires" udgivet af Etcetera - "Med dæmpet stemme" udgivet af Etcetera - "Med dæmpet stemme" udgivet af Forlaget Etcetera - "Carrara" udgivet af Forlaget Etcetera

Bøger af Célia Houdart

Célia Houdart har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Célia Houdart kommer i forskellige formater. Houdarts bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Célia Houdarts "Villa E.1027"

"Villa E.1027" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Etcetera.

Célia Houdart "Franske stemmer - Captations littéraires"

Hos Bog & idé er "Franske stemmer - Captations littéraires" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Etcetera, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Célia Houdart