Bog & idéCelia Rees

Bøger skrevet af Celia Rees

Læs mere om Celia Rees
5 produkter
5 produkter
Mary - heksens datter
Mary - heksens datterCelia Rees
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mary - heksens datter
Pirater i sigte
STREAM
Pirater i sigteCelia Rees
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Pirater i sigte
Troldkvinden
TroldkvindenCelia Rees
69,95 DKK
EBOG
(0)
Troldkvinden
Pirater i sigte!
Pirater i sigte!Celia Rees
69,95 DKK
EBOG
(0)
Pirater i sigte!
Mary - heksens datter
STREAM
Mary - heksens datterCelia Rees
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Mary - heksens datter

Mere om Celia Rees

Der findes mange bøger skrevet af Celia Rees på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Rees' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mary - heksens datter" i serien "\"Mary - heksens datter\", \"Troldkvinden\"" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mary - heksens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Troldkvinden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pirater i sigte!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vilde unge hjerter" udgivet af Forum - "Pirater i sigte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Afsløringen!" udgivet af Gyldendal

Mere om Celia Rees' bøger

Du kan bestille syv bøger af Celia Rees her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Celia Rees kommer i flere formater. Bøgerne af Rees er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mary - heksens datter" af Celia Rees

Det er muligt at købe Celia Rees' "Mary - heksens datter" som lydbog. Du kan derudover altid have "Mary - heksens datter" af Celia Rees med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Rees' serie "\"Mary - heksens datter\", \"Troldkvinden\"". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Celia Rees "Mary - heksens datter"

"Mary - heksens datter" kan købes som ebog. Hvis du køber "Mary - heksens datter" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Celia Rees