Bog & idéChad Kultgen

Bøger skrevet af Chad Kultgen

Læs mere om Chad Kultgen
1 produkter
1 produkter
Far, mor og børn
STREAM
Far, mor og børnChad Kultgen
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Far, mor og børn

Mere om Chad Kultgen

Chad Kultgen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Kultgens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En helt almindelig han" udgivet af People’sPress - "En helt almindelig han" udgivet af People’sPress - "Far, mor og børn" udgivet af People'sPress - "Far, mor og børn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Far, mor og børn" udgivet af People’sPress

Chad Kultgens bøger

Du kan finde fem bøger af Chad Kultgen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Kultgens bøger fås i udvalgte formater. Kultgens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chad Kultgens "En helt almindelig han"

"En helt almindelig han" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"En helt almindelig han" af Chad Kultgen

Det er muligt at købe Chad Kultgens "En helt almindelig han" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chad Kultgen