Bog & idéCharles Lamb

Bøger skrevet af Charles Lamb

Læs mere om Charles Lamb
4 produkter
4 produkter
Shakespeare
ShakespeareCharles Lamb
99,95 DKK
EBOG
(0)
Shakespeare
Shakespeare genfortalt
Shakespeare genfortaltCharles Lamb
99,95 DKK
EBOG
(0)
Shakespeare genfortalt
Fortællinger fra Shakespeares verden
Fortællinger fra Shakespeares verdenCharles Lamb
99,95 DKK
EBOG
(0)
Fortællinger fra Shakespeares verden
Shakespeare genfortalt
Shakespeare genfortaltCharles Lamb
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Shakespeare genfortalt

Mere om Charles Lamb

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Charles Lamb. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Lamb.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Shakespeare" udgivet af SAGA Egmont - "Shakespeare genfortalt" udgivet af Saga - "Fortællinger fra Shakespeares verden" udgivet af Saga - "Shakespeare genfortalt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fortællinger fra Shakespeares verden" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Charles Lamb

Der er fem tilgængelige bøger af Charles Lamb hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Lambs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Lamb er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Shakespeare" af Charles Lamb

Hos Bog & idé er "Shakespeare" tilgængelig som ebog. Med "Shakespeare" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Shakespeare genfortalt" af Charles Lamb

Hos Bog & idé er "Shakespeare genfortalt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Lamb