Bog & idéCharles Sanders Peirce

Bøger skrevet af Charles Sanders Peirce

Læs mere om Charles Sanders Peirce
2 produkter
2 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2

Mere om Charles Sanders Peirce

Der findes en del bøger skrevet af Charles Sanders Peirce tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Peirce.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Charles Sanders Peirces bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Charles Sanders Peirce hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Charles Sanders Peirce kommer i et udvalg af formater. Peirces bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Virkelig.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charles Sanders Peirces "Ny Jord 1-2"

"Ny Jord 1-2" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Charles Sanders Peirce "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe Charles Sanders Peirces "Ny Jord 3-4" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Sanders Peirce