Bog & idéCharlotte Agger

Bøger skrevet af Charlotte Agger

Læs mere om Charlotte Agger
1 produkter
1 produkter
Adfærdsproblemer i ældreplejen
Adfærdsproblemer i ældreplejenIben Ljungmann
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Adfærdsproblemer i ældreplejen

Mere om Charlotte Agger

Du kan kun bestille en enkelt bog af Charlotte Agger her hos Bog & idé. Bogen hedder "Adfærdsproblemer i ældreplejen". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Adfærdsproblemer i ældreplejen" af Charlotte Agger

Det er muligt at købe Charlotte Aggers "Adfærdsproblemer i ældreplejen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Charlotte Agger skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Agger