Bog & idéCharlotte Albrechtsen

Bøger skrevet af Charlotte Albrechtsen

Læs mere om Charlotte Albrechtsen
1 produkter
1 produkter
Valide personaer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valide personaerCharlotte Albrechtsen
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Valide personaer

Mere om Charlotte Albrechtsen

Hvis du mangler en bog af Charlotte Albrechtsen, ser du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Albrechtsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spørgeskemaer der virker" udgivet af Frydenlund - "Værdiskabende workshops trin for trin" udgivet af Samfundslitteratur - "Effektive brugertest" udgivet af Samfundslitteratur - "Valide personaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Spørgeskemaer der virker" udgivet af Frydenlund - "Vejen til et godt CV" udgivet af Frydenlund

Charlotte Albrechtsens bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Charlotte Albrechtsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Charlotte Albrechtsen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Albrechtsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Albrechtsens "Spørgeskemaer der virker"

Det er muligt at købe Charlotte Albrechtsens "Spørgeskemaer der virker" som ebog. Med "Spørgeskemaer der virker" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Albrechtsen "Værdiskabende workshops trin for trin"

Hos Bog & idé er "Værdiskabende workshops trin for trin" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Albrechtsen