Bog & idéCharlotte Appel

Bøger skrevet af Charlotte Appel

Læs mere om Charlotte Appel
3 produkter
3 produkter
Når det regner på præsten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når det regner på præstenMorten Fink-Jensen
254,96 DKK
Indbundet
(0)
Når det regner på præsten
På sporet af børn og bøger
TILBUD
På sporet af børn og bøgerCharlotte Appel
199,96 DKK249,95 DKK
EBOG
(4)
På sporet af børn og bøger
Da læreren holdt skole
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da læreren holdt skoleMorten Fink-Jensen
339,96 DKK
Indbundet
(2)
Da læreren holdt skole

Mere om Charlotte Appel

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Charlotte Appel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Appels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Children’s Literature" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Dansk skolehistorie. Da læreren holdt skole" i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da læreren holdt skole" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Når det regner på præsten" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Charlotte Appel

Du kan købe fire bøger af Charlotte Appel her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Charlotte Appel bøger i et udvalg af formater. Appels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Appels "Children’s Literature"

Hos Bog & idé er "Children’s Literature" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Dansk skolehistorie. Da læreren holdt skole" af Charlotte Appel

Hos Bog & idé er "Dansk skolehistorie. Da læreren holdt skole" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Appel, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Dansk skolehistorie". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Appel